The Happily Ever

“Every Lovestory is great, but Ours is my Favourite”- Everyone in love

Ik persoonlijk heb meerdere favourites. Uiteraard hoort mijn eigen Lovestory daar ook bij, maar als Weddingplanner is het niet meer dan logisch dat je er persoonlijk meerdere favorieten op na houdt. Tradities worden al jaren in stand gehouden, maar sommige worden (gelukkig) ook vernieuwd. Iedereen doet het op zijn/haar manier en daar zitten vaak verhalen tussen die mij inspireren. Als vrouw, als moeder, maar vooral ook als Weddingplanner. Mijn man en ik zijn op onze 14e anniversary getrouwd, met onze 2 prachtige dochters daarbij aanwezig. Nee inderdaad… niet de volgorde zoals je deze in de zin van traditie hoort, maar zoals ik al eerder schreef; iedereen doet het op z’n eigen manier. Het neemt niet weg dat ik het prachtig vind als men de traditionele levensloop volgorde doorloopt. Sterker nog; Het bevestigt voor mij de reden waarom ik Weddingplanner ben. Om betrokken te mogen zijn bij één van de hoogtepunten van zo’n bloeiende Lovestory blijft een eer en memorabel. Twee voorbeelden daarvan zijn de couples Stella & Clint Wals en Malaika & Gerry Murray.

Hoe benader je dat ene meisje van de Snackbar?! Nou, je zet gewoon een “Wingman” in die er toevallig ook werkt. En dat deed Clint toen hij zijn wingman aan Stella liet vragen of ze een keer iets leuks wilde gaan doen met z’n allen. Stella zei toen al ‘ja’ niet wetende wat voor gevolgen dit zou hebben. Na 8 jaar samenzijn geven Stella & Clint op 13 september 2013 op een prachtige landgoed in Vught elkaar het JA-woord. Toen Stella mij benaderde merkte ik al gelijk dat zij heel goed weet wat zij wil en dat ze iemand is die alles perfect geregeld wilde hebben. Het was een zeer aangename ontmoeting wat gelukkig leidde tot een mooie samenwerking. Voor een koppel dat moeilijk de touwtjes uit handen kan  geven hebben zij mij alle vertrouwen gegeven om de planning & organisatie en de locatie styling op mij te nemen. Stella had zelf geweldige ideeën en door goede communicatie hebben we zelfs de kleinste details tot iets groots kunnen realiseren. Zo een dag naar wens van de klant laten lopen vereist hard werken, hard rennen en soms ook moeilijke en alles bepalende beslissingen nemen. Een voorbeeld daarvan was het weer dat roet in het eten dreigde te gooien. De ceremonie zou buiten plaatsvinden en het regende nu al dagen. Uiteraard was er een plan B, maar plan B wil je toch eigenlijk altijd zo lang mogelijk uitstellen. De grote dag brak aan en het was droog, maar toch nog twijfelachtig en bewolkt. De exacte woorden van Stella & Clint waren: “beslis jij maar wat het wordt. óf we trouwen buiten óf we trouwen binnen, maar we gaan trouwen”. Na tientallen keren de weer-app te hebben ververst heb ik toch de knoop doorgehakt om de ceremoniesetting buiten op te bouwen. Het had gewoon zo moeten zijn! Op het moment dat het bruidspaar op locatie aankwam, brak de zon door en is het de hele dag droog gebleven totdat alle gasten binnen aan het feesten waren. Al met al een zeer memorabele en mooie dag. Nog mooier is hoe zij na het trouwen hun Lovestory verder hebben geschreven. Een jaar later was daar een ontzettend knappe zoon! Dit jaar lieten zij hun droomhuis bouwen en werd het gezin helemaal compleet met de komst van een net zo knappe dochter.

img_1773
Fam. Wals

Malaika ontmoette haar Ierse Gerry tijdens een Whiskeyproeverij van Jameson in Amsterdam. It was Love at first sight en al gauw spendeerden zij een jaar samen in New York om vervolgens samen naar Ierland te verhuizen. Na samen de Kilimanjaro te hebben beklommen, heeft hij haar uiteindelijk weer in Nederland ten huwelijk gevraagd, daar waar ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet. Met al zijn familie en vrienden uit Ierland besloten zij hier in Nederland elkaar het JA-woord te geven te midden van ook haar familie en vrienden. En wat was het een mooie dag, maar ook een dag vol humor op een unieke locatie. Hun trouwfeest vond plaats in The Garden of Amsterdam, een sfeervolle locatie vol prachtige bloemen en planten. Malaika was op zoek naar iemand die hier in NL alles een beetje wilde voorbereiden, de Locatie zou stylen en zorgen dat alles voor die dag goed geregeld zou worden. Zo kwam ze bij mij terecht. Wat Skype allemaal wel niet kan doen voor een goede communicatie. Eén van de mooiste details met toegevoegde waarde op deze dag was Jameson. Twee spontane meiden van het whiskey merk Jameson, liepen rond met polaroid camera’s om de bruidsgasten vast te leggen en iedereen kreeg als bedankje een gepersonaliseerd Jameson flesje mee. Op 7 mei 2016 hebben zij de whiskeyfles ingeruild voor een ander soort fles! De geboorte van een dochtertje maakte deze Lovestory helemaal compleet en dat allemaal door die ene Whiskey tasting!

img_1774
Fam. Murray

Als Weddingplanner ben ik pas tevreden als het bruidspaar (en de gasten) laten weten dat ze tevreden zijn en dat alles naar wens is geweest. Ook vind ik het leuk om af en toe nog contact te hebben, zeker met dit soort voorbeelden. Dat is waar ik het uiteindelijk voor doe: The Happily Ever After!

“the most successful event is the one that achieves your goals and exceeds your expectations” 

butterflybliss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *