Over Butterfly Bliss

Butterfly Bliss heeft een creatieve missie en een intense passie: het ‘op maat’ plannen en organiseren van jullie bruiloft. Ik, Bazilia, zet daarbij met toewijding en plezier mijn creativiteit om in realiteit . Uiteraard samen met júllie wensen en míjn kennis en ervaring. Alles wat nodig is om jullie trouwdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Bruiloften hebben veel overeenkomsten, maar elke bruidspaar is anders. Ik maak graag tijd voor een persoonlijke kennismaking en kijk altijd uit naar de eerste ontmoeting met het bruidspaar.
Mijn streven is om de samenwerking van start te laten gaan op basis van een goed gevoel naast het vertrouwen in mijn kennis en vaardigheden.

Voor Butterfly Bliss is elke bruiloft een bijzondere gelegenheid. Bij het plannen en organiseren van deze bijzondere gelegenheid komen er altijd bepaalde gevoelens van blijdschap en vreugde bij kijken, maar vaak helaas ook een hoop stress en vraagtekens. Bij deze gelegenheid horen wij puur vlinders in onze buik te voelen; en daar wil Butterfly Bliss voor zorgen! Ik ben pas tevreden als jullie dat ook zijn.