Over Butterfly Bliss

Heartfelt Photography – Mooi.Je.Boel – SharonFlowers

Achter de naam Butterfly Bliss staat een creatieve duizendpoot en ervaren Weddingplanner die gepassioneerd hard werkt voor bruidsparen die streven naar een goed georganiseerde en stressvrije trouwdag! Press Play hier onderin voor een korte kennismaking met yours truly, Bazilia Lede-Gomes Dias.

Bruiloften hebben veel overeenkomsten, maar elke bruidspaar is anders. Ik maak graag tijd voor een persoonlijke kennismaking en kijk altijd uit naar de eerste ontmoeting met het bruidspaar.
Mijn streven is om de samenwerking van start te laten gaan op basis van een goed gevoel naast het vertrouwen in mijn kennis en vaardigheden.

Butterfly Bliss zorgt ervoor dat het plannen en organiseren van bruiloften samen gaat met vlinders in de buik en niet om stress en bezorgdheid. Of dit nu is d.m.v. een adviesgesprek, ceremoniemeester of de planning van A tot Z, alles gebeurd vanuit passie, creativiteit, hard werken, maar ook “being a Sucker for Love”. Zonder deze dingen kun je niet doen wat ik doe en daarom geloof ik 100% in “Dreams don’t Work Unless You Do”

Het inhuren van een Ceremoniemeester of een Weddingplanner is écht geen luxe, maar iets wat je jezelf én je gast met gunnen om volledig te kunnen genieten van elke moment.

*Video by Mint Deer Videoproductie