Styled Shoot – “Garden Elegance Wedding”

In de trouwbranche komen er veel mensen op je pad. Uiteraard de bruidsparen en hun entourage, maar ook alle betrokken (trouw)leveranciers. When you’re lucky zijn het ook nog eens mensen met dezelfde passie, ambities en werkmentaliteit! Ik ben blij dat Marit en Dewi op mijn pad zijn gekomen, want samen hebben we een prachtige Styled Shoot opgezet waar we ontzettend trots op zijn met het eindresultaat.Wat je niet aan de foto’s afziet door Dewi’s special skills is dat we dit in de stromende regen hebben gedaan! Dit was een grote uitdaging, maar een nog belangrijkere les; Doorzettingsvermogen en positiviteit are the key to a succesful job! Samen mogen werken met deze toppers op een bruiloft zal gegarandeerd leiden tot wederom een mooi eindresultaat. In deze Styled Shoot zijn alle Bloemen en Groen (zelfs die op de taart!) verzorgd door Marit van Floraldreams by Marit. De organisatie en Styling van deze shoot is verzorgd door Butterfly Bliss en alle items gebruikt in deze shoot zijn verkrijgbaar in de Butterfly Bliss webshop! En last but not least, want zonder fotograaf, géén foto’s and boy did she deliver! In de regen, wachten tot de wind stopte voor een perfect plaatje, geduld en oog voor details… Dit o.a. zorgt ervoor dat Dewi van Heartfelt Photograpy alles weet vast te leggen wat je terug wilt zien van een prachtige dag (ook als deze minder prachtig was qua weer). Meer van haar werk zie je op haar instagram @heartfelt_photography_nl

butterflybliss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *