Locatie styling

Heartfelt Photography

Wat voor sfeer jullie trouwdag moet uitstralen wordt o.a. bepaald door aankleding van de locatie. Dit kan van minimalistisch tot meest exclusief, maar altijd afgestemd op jullie wensen en budget en onze creativiteit en deskundigheid. Van het kleinste detail, groots effect realiseren is voor ons de uitdaging hierin.

Wanneer jullie ervoor kiezen om de Locatie Styling door Butterfly Bliss te laten verzorgen wordt er altijd eerst een kennismakingsgesprek ingepland (op locatie). Hierin worden dan ook alle wensen en verwachtingen besproken en kijken we samen naar wat Butterfly Bliss voor jullie kan betekenen. Vervolgens krijgen jullie een op maat gemaakte offerte.

1 oktober 2017 hebben wij de deuren geopend van onze webshop! Met onze eigen voorraad aan de leukste trouwartikelen en decoraties, gaat het plannen en aankleden van jullie mooiste dag nu nog makkelijker en overzichtelijker. Je kunt bij ons jullie trouwartikelen shoppen, maar ook huren. Klik hier om meteen een kijkje te nemen: Butterfly Bliss Shop