Reviews

Laat een review achter over Butterfly Bliss

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 entries.
Patricia & Raymond Kemble Patricia & Raymond Kemble uit Almere schreef op 15 augustus 2021 om 16:51
Nadat ik 3 jaar geleden ten huwelijk gevraagd was, waren we er al heel snel over uit hoe we invulling wilden geven aan onze speciale dag. Waar we ook heel stellig over waren was dat we geen van onze gasten wilden 'belasten' met de taak van de ceremoniemeester. Na een hele korte zoektocht op Google was ze daar, Bazilia het gezicht achter ButterflyBliss. Raymond en ik hebben sinds onze 1e date iets met vlinders dus de keuze voor ButterflyBliss was snel gemaakt. De kennismaking met Bazilia was nog leuker dan verwacht. Bazilia is spontaan, attent, creatief, betrokken, toegankelijk, flexibel, heeft organisatorisch bloed in haar aderen stromen en denkt in mogelijkheden. En achteraf gezien we hadden die kwaliteiten hard nodig want een bruiloft plannen tijdens de coronacrisis met restricties die om de zoveel weken veranderden bleek een grotere uitdaging dan verwacht. De momenten dat we overweldigend werden door de tegenslagen die we te verwerken kregen wist ze ons moeiteloos weer te balanceren. Ondanks dat we zijn afgeweken van ons oorspronkelijke plan was het beter dan we ooit hebben durven dromen. Bazilia heeft ons op 1 augustus 2021 een zorgenloze huwelijksdag bezorgd die onze gasten en wij als de meest sfeervolle, de meest liefdevolle en de meest magische dag ooit hebben ervaren. Dank je wel Bazilia, you created our Best Day Ever!
Nancy en Michael Nancy en Michael uit Zaandam schreef op 18 Juli 2020 om 23:12
Bazilia was onze ceremoniemeester. Vanaf de eerste ontmoeting was er meteen een klik. Ze is heel professioneel, vlot, begripvol, creatief, heel kalm en ze is vooral ook een heel leuk mens! Tijdens de Corona crisis trouwen betekent elke dag/week afwachten wat voor maatregelen er worden genomen in het land. Al met al is het ons gelukt samen met Bazilia binnen twee weken alles voor elkaar te krijgen! De laatste week nog het draaiboek samen besproken en alles was super strak geregeld (houden wij van). Het mooiste hiervan is: alles verliep vlekkeloos en heel relax. We hebben echt de hele dag genoten samen met onze gasten. Nogmaals geen een seconden stress gehad! Lieve Bazilia bedankt voor alles! En zoals Alicia Keys het zingt: “Everything means nothing, if WE ain’t got you”.
Neves Dias Neves Dias uit Koog a/d Zaan schreef op 2 maart 2020 om 15:44
Bazilia heeft ons tijdens ons het plannen, stylen en uitvoeren van onze bruiloft bijgestaan als adviseur en uiteindelijk als ceremoniemeester. Zij was onderdeel van Team Wedding... en terecht! Bazilia heeft tot in detail waargemaakt waar ze voor staat: perfectie, sfeer, professionaliteit en structuur. Bazilia denkt enorm mee en komt met vragen waar wij niet over na hebben gedacht. Je merkt snel dat ze weet waar ze over praat. Ze is ook enorm oplossingsgericht en neemt echt alle zorgen uit je handen. Op deze manier hebben wij echt 100% kunnen genieten van onze dag. Geen moment spijt dat we haar aan boord hebben genomen. Aanrader.
Mona en Edwin bakker Mona en Edwin bakker uit Oostzaan schreef op 1 oktober 2019 om 12:46
Lieve Bazilia Zonder jou hadden we nooit zo’n mooie dag gehad! Zonder stress! Onze mooi dag waar wij alleen maar van hebben genoten met dank aan jou... Dank!! Fam. Bakker
Rosanne Bloem - Britten Rosanne Bloem - Britten uit Zaandam schreef op 16 september 2018 om 10:17
Voor de styling van onze bruiloft hebben we hulp gehad van Butterfly Bliss. We hebben er absoluut geen spijt van onze keus gehad, want het zag er allemaal fantastisch uit. Bazilia is zeer professioneel, luistert naar je wensen en denkt mee. Butterfly Bliss is een echte aanrader.
Laura Faye Mettes-Koolhaas Laura Faye Mettes-Koolhaas uit Amsterdam schreef op 13 augustus 2018 om 21:34
Bazilia heeft onze droom bruiloft uit laten komen. Zelf hebben we decoratie uit huis meegenomen maar ook gekocht. We hadden al jaren nagedacht over hoe de sfeer moest zijn en het kleuren thema. Namelijk: Gothic meet Vintage maar niet in een begraafplaats stemming en sfeer ( Dood en zwart). Wat wel erg handig was om het te visualiseren is dat mijn man 3D artist is en daardoor makkelijker en plattegrond kon maken. We vonden dit zelf super geslaagd en de gasten dachten er precies zo over. Als je Bazilia inhuurt als ceremonie meester en locatie stylist weet je zeker dat het goed komt. Ze denkt goed met je mee in het maken van je draaiboek, en alle andere dingen waar je als bruidspaar niet genoeg vanaf weet. Ze heeft ons echt de mooiste dag bezorgt door stress weg te nemen. Bazilia lieverd, dank je wel voor alles! Liefs, Sander Mettes & Laura Faye Mettes-Koolhaas
Rizainy Rizainy uit Dordrecht schreef op 10 augustus 2017 om 15:35
Wij waren ontzettend tevreden!!!!!!
Yootha van S. Yootha van S. uit Zaandam schreef op 8 augustus 2017 om 16:21
Lieve Bazilia, Zonder jou was deze dag nooit zo mooi geweest! Voor ons was hij perfect. Het was helemaal ons! Het zag er zoooo mooi uit allemaal. De Ceremonie, de gedekte tafels, versieringen. Zoveel complimenten gehad. Bazilia blijf dit voor altijd doen
Nathelie Chloe Yiadom Nathelie Chloe Yiadom uit Amsterdam schreef op 5 Juli 2017 om 21:41
Bazilia is een geweldige weddingplanner. Heel erg betrokken en zorgt dat alles goed, snel en plezierig verloopt. Wij hebben een geweldige dag gehad op 17-06-2017 en volledig genoten Simply the best! Amazing
Stella Wals-Robinson Stella Wals-Robinson uit Landsmeer schreef op 20 Juni 2017 om 09:55
13-09-2013 was onze Trouwdag. Wij kunnen niet anders dan positief zijn! Hoewel we ook zelf veel hebben gedaan is ons veel werk uit handen genomen, dit zonder problemen. Er wordt goed met je meegedacht en alles wordt met controle en precisie uitgevoerd. Onze dag was prachtig en tot in de puntjes verzorgt en ook hebben we alleen maar goede herinneringen aan het contact met Butterfly Bliss. Een aanrader.
Malaika Malaika uit Dublin schreef op 9 Juni 2017 om 10:55
Ik woon in Ierland maar mijn bruiloft was in Nederland. Ik wist dat het plannen van een bruiloft op afstand een uitdaging zou zijn en daarom besloot ik een wedding planner in te huren. Achteraf weet ik niet hoe ik het zonder Bazilia had kunnen doen. Bazilia was geweldig, ontzettend profesioneel en je merkt dat ze veel kennis en ervaring heeft. Ze luisterde naar wat wij graag wilden, werkte binnen ons budget, hield regelmatig contact via telefoon en e-mail, stuurde herinneringen, dacht aan dingen waar ik zelf niet aan had gedacht en maakt overzichtelijke draaiboeken en handige tijdlijnen. Van enkele kleine problemen waar de catering en DJ tegenop liepen heb ik zelf helemaal niks van gemerkt omdat Bazilia het snel heeft opgepakt en opgelost. Ik ben geen moment gestressed geweest omdat Bazilia het allemaal onder controle had en aan elk detail heeft gedacht. Voor mij en mijn man (en ik denk ook voor al onze gasten) was onze trouwdag perfect! Bazilia, we zijn je erg dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan zodat wij volop konden genieten van onze trouwdag. Het was echt de mooiste dag van mijn leven, mede dankzij jou!
Isabella Isabella uit Voorhout schreef op 10 maart 2017 om 15:32
❤️